Rihanna kiistää isänsä koronatarinan – ei pelastanut isäänsä hengityskoneella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Barbadokselta maailmanmaineeseen nousseen poptähti Rihannan isä kertoi äskettäin sairastuneensa COVID-19 -virukseen Barbaroksella. Hän antoi aiheesta haastattelun The Sun -lehteen ja kertoi tyttärensä lähettäneen hänelle hengityskoneen.

Page Six -julkaisun mukaan 32-vuotias Rihanna luki isänsä Ronald Fentyn sairastumisesta lehdestä. Hän ei ollut tietoinen diagnoosista, eikä siten voinut myöskään lähettää 66-vuotiaalle isälleen henkilökohtaista hengityskonetta. On epäselvää, onko koko tarina sairastumisesta keksitty.

Sen sijaan Rihanna on ollut kiireinen korona-avustustensa kanssa. Hän on lahjoittanut hyväntekeväisyyteen miljoonia dollareita. Poptähti ei ole ollut tyytyväinen isänsä haastattelusta.