Hotellin karanteeni päättyi – DJ soitti hittejä parvekkeilla juhlineille asukkaille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australiassa otettiin taannoin käyttöön sääntö, joka määräsi kaikki ulkomailta saapuvat kahden viikon karanteeniin hotelleihin. Lomilta ja työmatkoilta palanneita sijoitettiin asumaan muun muassa Sydneyn Sofitel Wentworth -hotelliin.

Sofitel Wentworthin 14 vuorokautta kestänyt hotellikaranteeni on 7News-uutissivuston mukaan sittemmin tullut päätökseensä. Sen kunniaksi hotellissa järjestettiin juhlat, joita vietettiin tietenkin turvavälejä ja sosiaalista eristäytymistä kunnioittaen.

Hotellin sisäpihalle ilmestynyt DJ soitti karanteenin päättymisen kunniaksi hittejä, kuten Rick Astleyn Never Gonna Give You Up ja Run DMC:n Walk This Way. Karanteenia viettäneitä hotellin asukkaita nähtiin antautumassa rytmille ja tanssimassa kappaleiden tahtiin huoneidensa ikkunoissa ja parvekkeilla.

 

Celebrating the final night of hotel isolation

The Sofitel Wentworth in Sydney has set up a DJ in their courtyard so those in isolation could celebrate their final night at the hotel. Latest updates: https://7news.link/coronavirus#TheLatest #7NEWS

Publiée par 7NEWS Sydney sur Mardi 21 avril 2020