Hailey Bieber bikineissä – surffauskuvat vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Hailey Bieber tunnettiin ennen sukunimellä Baldwin kunnes hän meni naimisiin tunnetun kanadalaisen poptähden kanssa. Kuten moni muukin, hän haaveilee ajasta jolloin koronarajoitukset ovat jo ohi. Äskettäin Hailey poseerasi Instagramissa Diorin vintage-bikineissä ja haaveili Jamaikasta.

View this post on Instagram

🌍🌍❤️❤️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Karanteenissa kärvistelevä Hailey on nyt haikaillut vuorostaan rantalomasta, sillä hän julkaisi sosiaalisessa mediassa upeita bikinikuvia lomareissultaan, jossa hän ehti käväistä myös surffaamassa.

Hailey ja Justin menivät naimisiin syksyllä 2018. Pariskunta viettää parhaillaan koronaviruksen vuoksi eristäytymistä poptähden kartanossa Kanadassa. Hailey Bieber on näyttelijä Stephen Baldwinin tytär ja Alec Baldwinin veljentytär.