Amanda Harkimon asu ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Aktiivinen somettaja nähdään ajoittain myös rohkeissa ja vauhdikkaissa kuvissa eri somepalveluissa.

View this post on Instagram

TT

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Muiden julkkiskaunottarien tapaan myös Amanda Harkimo viettää parhaillaan koronakaranteenia, joten ulkomaan työ- ja lomamatkat ovat toistaiseksi vain muistoissa ja tulevaisuuden suunnitelmissa. Nyt Amanda on kuitenkin muistellut menneitä reissuja upealla bikinikuvalla, jossa hänet nähdään bikineissä rantavedessä.

View this post on Instagram

#TBT

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Viime kesänä Amanda vietti muutaman päivän vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiersivät Eurooppaa. Hänet kuvattiin matkalla ainakin Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa. Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.