Kanye West vei lapset mökille – vaimolle tauko lastenhoidosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aiheuttama sosiaalinen eristäytyminen ja lasten opettaminen kotona on laittanut monet perheet tiukille. Realitytähti Kim Kardashian on neljän lapsen hoitamisen lisäksi tehnyt omia oikeustieteellisiä opintojaan eteenpäin ja hoitanut useita yrityksiään.

Kanye West on People-sivuston mukaan mennyt heidän neljän lapsensa kanssa Wyomingiin mökille. Avioparin on kerrottu hoitavan heidän lapsiaan vuorotellen, että kummatkin saavat toisinaan pienen hengähdystauon hektisen arjen keskellä. 

Nyt oli Kim Kardashianin aika levähtää, minkä vuoksi Kanye West oli päättänyt lähteä mökkeilemään lasten kanssa. Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on neljä lasta, kuusivuotias North, neljävuotias Saint, kaksivuotias Chicago ja hieman alle vuoden ikäinen Psalm-vauva.