Taylor Swift perui koko vuoden konserttinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisi tulee todennäköisesti vaikuttamaan musiikkimaailmaan kauemmin kuin alkujaan osattiin aavistaakaan. Nyt esimerkiksi huippusuosittu yhdysvaltalainen poptähti Taylor Swift on perunut kaikki tälle vuodelle suunnitellut esiintymisensä.

-Olen surullinen siitä etten voi nähdä teitä konserteissani tänä vuonna, mutta tiedän tämän olevan oikea ratkaisu. Pysytelkää terveinä ja turvassa. Näen teidät lavalta heti kuin vain mahdollista, mutta juuri nyt on tärkeintä noudattaa karanteenia meidän kaikkien vuoksi, Swift twiittasi.

Kaikki Taylor Swiftin tälle vuodelle suunnitellut esiintymiset tullaan siirtämään vuodelle 2021. Tähden oli määrä nousta lavalle muun muassa kokonaan sittemmin perutuilla Iso-Britannian Glastonburyn festivaaleilla sekä eri puolilla Eurooppaa, Yhdysvaltoja ja Brasiliaa.