Alessandra Ambrosio niukoissa bikineissä sykähdyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -tähtenä. Nyt hän on monien muiden tavoin viettänyt aikaa kotonaan. Ambrosio ei ole viettänyt koronakaranteenia neljän seinän sisällä, vaan hänet on nähty ajoittain myös liikkeellä. Sitäkin enemmän on nähty upeita poseerauksia arkistokuvissa.

Tällä kertaa Alessandra nähdään poseeraamassa upeissa bikinikuvissa, joissa hän esittelee upeaa vartaloaan kuin malliuransa kulta-aikoinaan. Yllään Ambrosiolla on kuvasarjassa niukat ja värikkäät bikinit.

Brasilialainen Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon ja muotinäytösten catwalkeilla nähdään nykyään uusia kasvoja.