Mila Kunis ja Aston Kutcher lanseerasivat karanteeniviinin – alkoholi tekee hyvää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

70’s Show -komediasarjasta kuuluisuuteen nousseet Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat laittaneet ylimääräisen ajan hyödykseen. He ovat lanseeranneet oman viinin. Pariskunta kutsui juomaa nimellä Quarantine Wine, eli karanteeniviini.

Pinot noir -viini on syntynyt yhteistyössä viinivalmistamo Nocking Pointin kanssa. Pariskunta myy kahta pulloa viiniä 25 dollarilla ja kertoo luovuttavansa 100 prosenttia tuloista erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille.

Ensimmäisen erän karanteeniviiniä on määrä saapua ennakkotilaajille toukokuun alussa. Mila Kunis ja Ashton Kutcher näyttelivät kumpikin aikoinaan suositussa 70’s Show -sarjassa. Pari alkoi seurustelemaan vuonna 2012 ja meni naimisiin vuonna 2015.