Anastasia Karanikolaou aurinkotuolissa – esitteli muhkeaa takapuoltaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen eristäytyminen ja karanteeni näyttävät melko erilaisilta eri ihmisten näkökulmista. Moni onkin voinut viime aikoina kadehtia etenkin Kaliforniassa asuvien nuorten julkkisten tyyliä viettää aikaa kotonaan, koska heistä jokaisella on oma uima-allas ja hyvin rennot oltavat.

Kalifornialaisesta eristäytymistyylistä upea kaunotar Anastasia Karanikolaou näyttää malliesimerkkiä. Nainen on viime aikoina julkaissut paljon bikinikuvia, ja näyttääkin viettävän joka päivä suurimman osan ajastaan ulkona uima-altaassa ja sen läheisyydessä rentoutuen.

Tällä kerralla Anastasia Karanikolaou esitteli kameralle hänen takapuoltaan. Nainen julkaisi hänen 7,5 miljoonan seuraajansa iloksi jälleen uima-altaan edustalla otetun kuvan, jossa hän rentoutuu aurinkotuolissa. Nainen esittelee kameralle pyöreää takapuoltaan, joka onkin saanut kommentoijilta paljon ihastelua osakseen.

View this post on Instagram

stASSiebaby

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on