Kim Kardashianin mummo vahtii jälkeläisiään – salainen tili Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien isoäiti ja Kris Jennerin äiti MJ, eli Mary Jo Houghton ei pysty tällä hetkellä viettää aikaansa lasten, lastenlasten tai lastenlastenlastensa kanssa. Hänellä on Instagramissa salainen tili, jonka avulla nainen seuraa jälkeläistensä elämää.

Kim Kardashian julkaisi äskettäin kuvan suosikkinaisistaan, jotka ovat hänen oma äitinsä Kris Jenner ja isoäitinsä Mary Jo, eli MJ. Samalla hän paljasti hauskan faktan, että mummolla on oma privaattitili sosiaalisessa mediassa, jonka tarkoituksena on vain pysyä kartalla sukulaisten toimista. Nainen on 85-vuotias.

Kardashianit nousivat maailman kuuluisimmaksi perheeksi heidän perheestään kertovan realityohjelman ansiosta. Sitä on esitetty yhtäjaksoisesti vuodesta 2007. Sarjasta on tehty myös lukuisia spin off -versioita.