Olivia Culpon rantakuva loksauttaa leuat – kuin miestenlehden sivuilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo ei ole hetkeen päässyt tekemään tavanomaisia töitään kuvauksissa, koska hän on ollut kotonaan eristysissä muista. Taannoin Olivia päätti muistella vanhoja bikinikuvauksia, joissa hän poseerasi kameralle rantavedessä. Tällä kertaa vuorossa on kuitenkin hieman tuoreempi otos rannalta.

View this post on Instagram

tb 🖤 @si_swimsuit

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Missikaunotar Olivia Culpo julkaisi hänen 4,6 miljoonalle fanilleen tulikuuman rantakuvan, joka hänestä ikuistettiin taannoin Sports Illustrated -lehden legendaarisen uimapukunumeron sivuilla. Siinä Culpo poseeraa erittäin niukassa uimapuvussa viettelevässä asennossa. Toisessa kuvassa hänet nähdään asussa, jossa rintojen vilautus on koko ajan korkeintaan millimetrien päässä.

Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 27-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.