Hauska tapa juoda viiniä – tämä tekniikka vaatii hieman harjoitusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on kiertänyt useita hauskoja videoita, joissa on voitu nähdä erikoisia tapoja juoda viiniä esimerkiksi kuntoilun yhteydessä. Tällä kerralla eräät kaverukset harjoittelivat tyylin, joka vaatii keskittymistä ja hyviä vatsalihaksia.

Drinkin’ Broettes -podcastia pitävät Jessie Wiseman ja Tiffany Hart julkaisivat heidän Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään erikoinen tyyli, jolla he joivat viiniä. Videolla nähdään miten Jessie pitää viinilasin pohjasta hampaillaan kiinni ja kaataa viiniä hänen selkänsä takana istuvan Tiffanyn suuhun. Tässä tekniikassa ei saa käyttää lainkaan käsiä.

Naisten julkaisema huvittava video sai nopeasti paljon suosiota sosiaalisessa mediassa. Kaverukset päättivät myöhemmin julkaista myös videon, jossa nähdään useita ottoja, jotka menivät pieleen. Tätä hauskaa tekniikkaa harjoiteltaessa voikin olla varma, että viinilasin pitäjän hiukset kastuvat viinistä, jota tulee hyvin todennäköisesti valumaan myös takana istuvan henkilön paidalle.