Temptation Islandin Mira pysäyttävissä bikinikuvissa – todellinen fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan televisiossa nähtävässä Temptation Island Suomi -realitysarjassa testataan miten seurustelevat parit selviävät viettelysten saarella sinkkujen piirittämänä. Eräs kuluvan kauden pareista on Mira ja Valto, joiden kausi on sujunut odottamattoman hyvin.

View this post on Instagram

✨Miisun ilta-ajatelmia✨ . Illan tullen valon häipyessä ja hiljaisuuden langetessa ylle sitä tullee monasti itsekin hiljennyttyä pähkinöimään ja peilaamaan ommaa elämää ja sen takana tehtyjä valintoja. Kaikista pahinta paskaa ovat ne hetket, kun nää oot just rupeamasa nukkumaan ja yhtäkkiä sun aivot on sitä mieltä, että ruvetaanko muistelemaan sitä maailman nolointa, myötähäpeää aiheuttavaa tai vaikka surullista hetkeä, jonka olet kokenut. Se niistä yöunista 🤣 . ☝🏽Tämä vain pienenä brieffinä siihen, että nyt alkavana vuotena (kaikki nämä 16 päivää jopa 😂) olen monasti mennyt itseeni; jonnekin tosi deepille levelille ja oikein kaivanut itseltäni niitä syvimpiä mietteitä ja ajatuksia kysyen itseltäni pakonomaisesti kysymyksiä. Mitä minä haluan elämältä? Olenko onnellinen tässä ja nyt? Mitkä ovat tavoitteeni? Mitä haluan tulevalta vuodelta? Kuka minä todellisuudessa olen? . Jotkut ihmiset, minä vahvasti mukaan lukien, ovat jotenkin vähän perseestä siinä mielessä, että sitä vaatii itseltään niin kamalan paljon ja tässä suorituskeskeisessä yhteiskunnassa kun pitäisi olla valamis ja tietoinen itsestään HETI eikä huomenna. Käsittääkseni tämä jossain määrin näyttäytyy myös ankaruutena itseään kohtaan. Tänäänkin olen joutunut himmaamaan ja kertomaan itselleni, kuinka minulla ei ole "kiire" mihinkään ja kysymiini kysymyksiin varmastikin löytyy vastaus, ajan kanssa maltillisen itsetutkiskelun kanssa. . Että sellattii tänä iltana 🤔 Vaikka joskus on oman hyvinvoinnin kannalta tärkeää mennä vähän deeppeihin, niin aina on hyvä muistaa että elämä voittaa aina hymyn ja posin kautta 🙈💛 . . . #deepthoughts #ajatuksia #elämä #hyvinvointi #hyväolo #motivaatio #urheilija #fitness #athlete #onnellinen #lifestyle #motivation #smile #happy #elämänilo #hymy #positive

A post shared by Mira Ahola | Body Fitness (@igmiisu) on

Mira Ahola on noussut tuotantokaudella katsojien suosikiksi. Televisiosarjan ulkopuolella Ahola on fitness-kaunotar, joka on nähty myös kilpa-areenoilla. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Mira poseeraa somekuvissaan esimerkiksi fitness-areenalla Lahdessa. Kuvien joukossa on myös esimerkiksi Egyptissä ikuistettu lyhyt video.

View this post on Instagram

💦Rainy days with sunny memories🌞 . Uppoudutko ikinä syvälle mielesi sisäiseen, muistojen elävöittämään maailmaan? Mitä tunteita ne sinussa saavat aikaan?💭 . Minulla on toisinaan taipumus jäädä vahvasti fiilistelemään mutta myös vatvomaan menneitä. Muistelen kaihoisasti vuosien takaisia aikoja ja joskus toivoisin että sinne voisin palata – "Those were the times!" Toisaalta taas joudun muisteloissani rankasti myötähäpeän kouriin ja valvon yöni miettien, miten olen voinut olla sellainen ihmis💩 . ANYWAY, aasinsiltana päästään asiaan jota tuskin jään kaihoisasti muistelemaan: huonoa näköä (tarkoitan siis TODELLA huonoa. Mulla on – 5.75 silmät) ja silmälaseja! Tänään tiedossa siis silmien laserleikkaus 😬 . Wish me luck! 🤩 . . . .

A post shared by Mira Ahola | Body Fitness (@igmiisu) on

View this post on Instagram

" Aattelikko nää kisaa ennää?" 💭 . Niiin saan tätä kysymystä säännöllisen epäsäännöllisesti aina silloin, kun tullee ilmi että kävin pyörähtämässä fitness lavoilla viime syksynä ilmeisen hyvällä menestyksellä näin niinkuin noobina 🙈 . Viime vuosi meni hyvin pitkälti kisoihin valmistautuessa, sillä focus ja motivaatio touhuun oli tietenkin valtava, mitä lähemmäksi kisapäivä tuli. Sain paljon positiivista palautetta siitä, kuinka rakenteellisesti sopisin tähän lajiin erinomaisen hyvin, vaikka vielä tuolloin lihasmassaa oli suhteellisen vähän. Nousin lavalle hyvin epävarmana siitä, riittääkö sen hetkinen kondis yhtään mihinkään – sain sarjassani SM pronssia 😅 . Olen päättänyt, että seuraavan kerran kun nousen lavalle, haluan olla paljon itsevarmempi omasta fysiikastani enkä mentaliteelilla tyyliä " no käydään nyt vähän kokkeilee". Tämän vuoksi en aio kisata tänä vuonna, koska haluan rauhassa treenata vartaloani haluamaani suuntaan!! 😄 Pööhäps next year! 😏 Ensi viikolla paljastan juttuja, jotka hyvin pitkälti varmasti määrittävät tämän tulevan vuoden kulun. Resurssini eivät yksinkertaisesti keskittymään kisaamiseen nyt, sillä se vaatii fyysisen kuormituksen lisäksi mielettömästi psykkisiä voimavaroja. . Kisaaminen Suomessa on myös ihan super kallista, niin sekin tietenkin tätä Roope Ankkaa harmittaa 🤣🤣 . . . #fitness #bodyfitness #ifbb #ifbbfitness #iffbodyfitness #nfe19 #gymlife #urheilija #urheilu #athlete #nfe2019 #fitfam #fitnessmodel

A post shared by Mira Ahola | Body Fitness (@igmiisu) on

View this post on Instagram

✨KISAKAUDEN FYYSINEN MUUTOS ✨ Swipe➡️Swipe➡️ Swipe . Haluan jakaa teille rehellisesti kuvat vartaloni fyysisestä muutoksesta nyt, kun kisat ovat enää muutamien päivien päästä ja kisakunto tulisi olla tähän mennessä jo saavutettuna. Toki viimeistellyn ja huolitellun kunnon näette vasta tulevana lauantaina lavalla, mutta näistä kuvista saa ajatuksen "aidosta" muutoksesta ilman pumppailuja tai aseteltuja valoja. . Itse en osaa amatöörinä ottaa kantaa siihen, onko kunto minkälainen arvostelulajin näkökulmasta. Olen tehnyt kaiken täysin ohjeita noudattaen ja tiedän vain sen, että tältä näytän tällähetkellä 🤷🏼‍♀️ Mitään "DAAAYM" efektiä en ole peiliin katsoessani saanut, sillä tiesin alusta jääväni todella pieneksi, kun ylimääräinen massa poistetaan 😂 . Aloitimme kisaprepin huhtikuun loppupuolella, joka tulee huipentumaan tulevaan lauantaihin. Yhteensä dieettiviikkoja tulee täyteen 24 kpl, eli tavoitteen eteen ollaan painettu duunia puoli vuotta. Mainittakoon, että ruokavaliota ollaan fiksailtu hyvin maltillisesti ja olen ollut OIKEASTI vähällä ruoalla ensimmäisen kerran vasta kuluvalla viikolla 😅 . No mites se painon laita? Tässä teille vähän statistiikkaa: Lähtöpaino oli korkeimmillaan 67 kg. En ole eläissäni painanut niin "paljon" ja rakenteellisesti hoikkana tyttönä kyseinen olotila ei tuntunut itselleni luonnolliselta. Mitään jäätävää bulkkia emme kuitenkaan tietoisesti tehneet, vaan pyrimme pitämään kunnon ennen dieetin alkua suht siistinä. Tänä aamuna paino oli tasan 56kg eli reilu -10kg on lopputulos. Kroppa on kuitenkin vielä hieman nesteinen ja tyhjä, joten varsinainen kisapaino + lookki jää nähtäväksi myöhemmälle!🤩 . TANITA-Kehonkoostumusanalyysista pari poimintaa 3.6 vs. 2.10 ▪️Paino: 63.9 kg -> 55.4 kg ▪️Kehon rasva: 18.8 % -> 10 % ▪️Lihasmassa: 49,3 kg -> 47,5 kg

A post shared by Mira Ahola | Body Fitness (@igmiisu) on