Nina Agdalin videoita pidettiin epätoivoisina: ”Yritin vain olla hauska”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal julkaisee ajoittain itsestään hyvinkin rohkeita kuvia Instagramissa. Viime aikoina nainen on antanut myös huumorin kukan kukkia kanavallaan ja tuonut videoiden muodossa enemmän omaa persoonaansa esille.

Nina Agdal sai nyt kritiikkiä osakseen julkaistuaan videoita, joita hän itse piti hauskana. 28-vuotias nainen julkaisi kolme videota, joista yhdellä hän ruokkii lintuja ja kahdella tanssii. Tanssit ovat melko hullunkurisia ja naisen tanssiessa videoiden taustalla huvittavuutta lisää poikaystävä, joka makoilee tylsistyneen näköisenä eikä kiinnitä naiseen mitään huomiota.

Erään kommentoijan mukaan Agdal on ikäisekseen liian lapsellinen ja epätoivoinen. Kommentoijan mielestä on myös omituista minkä vuoksi Agdal ei voi olla vain oma itsensä vaan yrittää kerjätä huomiota käyttäytymällä kuin 15-vuotias. ”En tajunnut olevani epätoivoinen. Idiootti kyllä olin, mutta se olikin koko vitsin idea”, Nina Agdal vastasi kommentoijalle.