Sinustako seuraava Paavi? Paavisimulaattorilla pääset kokeilemaan

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paavina työskenteleminen on ura, jota vain harvat ja valitut pääsevät elämänsä aikana kokemaan. Pian katolisen kirkon hengellisenä johtajana toimimista pääsevät kuitenkin kokeilemaan myös tavalliset tallaajat, kiitos erityisen paavisimulaattorit.

Pope Simulator -peli heittää pelaajan nimensä mukaisesti paavin kenkiin ja hattuun. Puolalaisen Ultimate Games S.A. -peliyhtiön mukaan kyseessä on realistinen simulaattori, jossa pelaaja joutuu kohtaamaan modernin maailman ongelmat katolisen kirkon johtajan näkökulmasta. Tehtävänä on kohdata väkijoukkoja, käännyttää ihmisiä ja tehdä päätöksiä jotka vaikuttavat koko maailman kohtaloon.

Ultimate Games S.A. on ennenkin erikoistunut erilaisiin simulaattoripeleihin, mutta ne ovat käsitelleet maallisempia aiheita kuten kalastusta. Pope Simulatorin on määrä ilmestyä PC-tietokoneille vuonna 2021.