Solar Sound Festival peruttu: ”Tuntuu ikävältä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat heinäkuun 2020 loppuun saakka. Siksi myös Solar Sound -festivaali on nyt jouduttu perumaan. Festivaali oli määrä järjestää Seinäjoella 24.-25. heinäkuuta.

Solar Sound Festival 2017, Alan Walker, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Antti Tuisku, Kuva: Stara

– Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä. Solar Soundin perustajana kesä ilman Solareita tuntuu ikävältä. Tässä tilanteessa katseiden suuntaaminen vuoteen 2021 oli kuitenkin paras ratkaisu. Keskitämme koko tuotantotiimimme taidot ja luovuuden siihen, että ensi kesänä Seinäjoella tullaan kokemaan kaikkien aikojen Solar Sound, festivaalijohtaja Tommi Mäki kertoo.

Vuodelle 2020 ostettu lippu käy sisäänpääsynänä sellaisenaan vuoden 2021 Solar Sound Festivaleille. Tapahtumaa juhlitaan ensi kesänä kaksipäiväisenä Seinäjoella 23. – 24. heinäkuta 2021. Asiakkaat voivat palauttaa jo ostetun lipun, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta lippu on ostettu. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 31.7.2020 mennessä.