USA julkisti mykistäviä UFO-kuvia: ”Niitä on kokonainen laivueellinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Merkittävä osa ihmisistä uskoo, että maapallomme ulkopuolelta löytyy elämää ja että nämä ulkoavaruuden vieraat ovat läsnä maapallolla. Nyt Yhdysvaltojen hallinto on julkistanut tätä tukevaa aineistoa, jossa sen lentäjät seuraavat tuntemattomia lentäviä esineitä, eli ufoja.

USA Air Force

Pentagon julkaisi kolme lyhyttä videota, joissa nähdään hävittäjälentäjien kuvaamia erittäin nopeasti taivaalla liikkuneista tuntemattomista lentävistä esineistä. Videot ovat samat, jotka eräs yksityinen yritys ehti jo aiemmin julkistaa. Näin Yhdysvaltojen viranomaiset vahvistivat videoiden olevan useista väitteistä huolimatta aitoja. Viranomaisten mukaan enää ei ollut mitään syytä pitää videoita salassa.

Yhdessä videoista on tallennettuna myös lentäjien välistä keskustelua, jossa he toteavat tuntemattomia lentolaitteita olevan kokonainen laivueellinen ja ihmettelevät miten ne voivat liikkua niin nopeasti erittäin kovaan vastatuuleen. Lentäjät ovat yllättyneitä nopeudesta, jolla ufot liikkuvat.

– Näissä lentokoneissa näyttää olevan ominaisuuksia, joita ei ole Yhdysvaltojen parhaillaan käytössä olevissa lentokoneissa tai tietojemme mukaan minkään muunkaan maan lentokoneissa, Pentagon kommentoi.