90 Päivää morsiamena Nicole on karanteenissa Marokossa – huhumylly sala-avioliitosta kiihtyy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena on seurannut amerikkalaisen yksinhuoltajaäiti Nicole Nafzigerin ja hänen marokkolaisen rakkautensa Azan Tefoun tarinaa. Pariskunta ei ole päässyt avioliittoon, koska Azanille ei myönnetty lupaa matkustaa Yhdysvaltoihin.

Äsken Nicole Nafziger lopetti työnsä Starbucksilla, jätti tyttärensä kotiin ja matkusti Marokkoon Azanin luokse. Samaan aikaan maailmalla alkoi koronaviruspandemia ja Nicole jäi Marokkoon jumiin. Hän ei jostain syystä ottanut vastaan Iso-Britannian tarjoamaa evakuointiapua ja osallistunut kotiuttamislennolle.

Hän on vakuuttanut olevansa Azanin kanssa onnellisempi kuin koskaan. Silti samaan aikaan pariskunnasta on kerrottu, että marokkolaisella miehellä olisi koko ajan ollut salainen vaimo ja lapsia. Hänen on kerrottu olleen naimisissa Fatima-nimisen serkkunsa kanssa. Nicole on lähettänyt vuosien varrella Azanille yhteensä 6.000 dollaria rahaa muka kaupan perustamista varten. Azanilla ei ole omaa yritystä Rahojen on kerrottu menneen Azanin avioeroprosessiin.

Oli totuus mikä tahansa, on Nicole tällä hetkellä Marokossa ja odottaa koronaviruspandemian laantumista. Hän on ollut maassa jo 1,5 kuukautta ja pitää perheeseensä yhteyttä videopuheluiden avulla. Hänen oli tarkoitus olla Marokossa kaksi viikkoa, The Hollywood Gossip uutisoi.

View this post on Instagram

I never want to leave your side my love♥️

A post shared by Nicole Nafziger (@alwayssnicole) on

View this post on Instagram

Had a great night out the other day♥️😍🥰

A post shared by Nicole Nafziger (@alwayssnicole) on

View this post on Instagram

So happy to finally be with my love again♥️

A post shared by Nicole Nafziger (@alwayssnicole) on