Kourtney Kardashian täytti 41 vuotta – kuuma bikinikuva juhlan kunniaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kourtney Kardashian täytti 18. huhtikuuta 41 vuotta. Nainen ei päässyt tänä vuonna kunnolla juhlimaan merkkipäiväänsä koronaviruspandemian aiheuttaman sosiaalisen eristäytymisen vuoksi, mutta moni kuitenkin muisti naisen syntymäpäiviä sosiaalisessa mediassa.

Nyt Kourtney Kardashian julkaisi itsestään näyttävän kuvan, joka todistaa, että tämä kolmen lapsen äiti vain paranee vuosi vuodelta. Kuvassa Kardashian makoilee aurinkotuolilla mustissa narubikineissä ja vilvoittelee varjossa auringon paistaessa ulkona.

Kourtney Kardashian kehottaa kuvatekstissään ihmisiä kehittymään omana itsenään. Tämän ohjenuoran mukaan kaunotar pyrkii varmasti myös itse elämään. Kardashian sai hetki sitten osakseen julmia kommentteja alusvaatekuvaansa ihmisten epäillessä, että hän on raskaana. Tuoreella kuvallaan nainen kuitenkin todistaa kaikki vääräksi esitellessään hyvin timmiä vartaloaan vähäpukeisena kameralle.

View this post on Instagram

Evolve as you please.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on