Amy Schumer vaikeasta raskaudestaan: ”Kuin 9 kuukauden ruokamyrkytys”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer sai hänen miehensä Chris Fischerin kanssa noin vuosi sitten pojan. Pariskunta paljasti hetki sitten muuttaneensa pojan nimen Gene Attell Fischeristä Gene David Fischeriksi, koska huomasi akuperäisen nimen kuulostavan sukupuolielimien kalastelijalta.

Amy Schumer paljasti nyt yksityiskohtia hänen vaikeasta raskaudestaan antamassaan haastattelussa. Schumer kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että raskaus tuntui siltä kuin hänellä olisi ollut kamala ruokamyrkytys koko yhdeksän kuukauden ajan.

Nainen kärsi hyperemeesistä eli äärimmäisestä raskauspahoinvoinnista, joka saattaa usein naiset sairaalahoitoon runsaan oksentamisen vuoksi. Schumerin mielestä oli surullista, että hän ei pystynyt oksentamisen vuoksi huolehtimaan itsensä tai sikiön riittävästä ravinnon saamisesta raskauden aikana.

Amy Schumer ja Chris Fischer alkoivat melko nopeasti ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen suunnittelemaan toisen lapsen hankkimista. Se ei kuitenkaan näyttänyt onnistuvan ilman apua, minkä vuoksi Schumer hakeutui hedelmöityshoitoihin. Pariskunnalla on valmiina klinikalla hedelmöitettyjä munasoluja, mutta he eivät ole toistaiseksi halunneet enää edetä toimenpiteessä seuraavaan vaiheeseen koronaviruksen vuoksi.