Demi Rosen rinnat varastivat huomion – tiimalasivartalo hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on tunnettu hänen näyttävistä kuvistaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Tähti yllättikin faninsa hetki sitten julkaisemalla itsestään poikkeuksellisesti kuvan, jossa hän peitti sekä rintansa että pakaransa. Rose palasi kuitenkin nopeasti takaisin seksikkäiden kuvien pariin.

Hetki sitten 25 vuotta täyttänyt kaunotar julkaisi hänen lähes 14 miljoonan seuraajansa iloksi nyt kuvan, jossa naisen tiimalasivartalo saa ansaitsemansa huomion. Kuvassa naisella on yllään punainen takki, punaiset saapikkaat ja mustat pitsialusvaatteet. Demi Rosen kurvikas vartalo näyttää niin muodokkaalta, että sen aitoutta voi olla vaikeaa edes uskoa todeksi.

Seksikkään kuvan naisesta on napannut kuvaaja Johnny Cinematic, joka on tunnettu rohkeasta tyylistään kuvata vähäpukeisia kaunottaria. Demi Rose taitaakin olla yksi tunnetuimmista kaunokaisista, jotka mies on onnistunut saamaan kameran linssinsä taakse.

View this post on Instagram

Angel in disguise ❤️ @johnnycinematic

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on