Karhu korjasi autoilijoiden varoitusmerkin maantiellä – ammattilaisen ottein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Villieläimet tuskin tulevat ensimmäisenä mieleen tahoina, jotka tekevät yleensä ihmisille kuuluvia töitä. Varsinkaan kun ne liittyvät esimerkiksi autoilijoille maantien laitaan asetetuille opasteisiin ja varoitusmerkintöihin. Nyt sellainen on kuitenkin tapahtunut ja kaiken lisäksi saatu vieläpä videolle.

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan hauska video, jossa autoilija on kuvannut suurikokoisen karhun löntystelyä vuoristotien reunalla. Karhun tielle sattuu samalla kaatunut suurikokoinen varoitusmerkki, jolla oli tarkoitus varoittaa autoilijoita tien pientareen jyrkästä pudotuksesta.

Karhu huomasi merkin ja ilmeisesti tiesi mitä tehdä. Se nimittäin otti merkistä hampaillaan kiinni ja nosti sen lähemmäs tietä ja asetteli kaiken lisäksi pystyyn. Tiedossa ei ole oliko karhu mahdollisesti paikallisen tienhoitoyhdistyksen palkkalistoilla. Asiansa se ainakin osasi.