Jordyn Woods herutteli uima-altaalla – viettää päivänsä bikineissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin töitä tehnyt kohukaunotar Jordyn Woods nousi kuuluisuuteen Kylie Jennerin ystävänä. Nykyään kaunottaret eivät kuitenkaan ole puheväleissä keskenään Woodsin pelehdittyä Khloe Kardashianin silloisen puolison ja lapsen isän Tristan Thompsonin kanssa.

Jordyn Woods ihmetytti seuraajiaan hetki sitten upeilla lomakuvillaan. Nainen oli lomailemassa Abu Dhabissa Saadiyat-saarilla eikä noudattanut sosiaalisen eristäytymisen sääntöjä silloin kun ne annettiin. Nyt Woods on kuitenkin kotonaan viettämässä karanteeniaikaa lähinnä uima-altaallaan nautiskellen.

Jordyn Woods julkaisi hänen Instagram-seuraajiensa iloksi itsestään kuvan, jossa hän nauttii bikineissä auringosta uima-altaansa luona istuskellen. Woods oleskelee rennosti kotonaan lippalakki päässään ja näyttää jättäneen poikkeuksellisesti meikkaamisenkin välistä. Yleensä kaunotar esiintyy omissa kuvissaan aina huolellisesti ehostettuna.

View this post on Instagram

quarantini 🥂

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on