Kendall Jenneriä nimitettiin NBA-pelaajien kiertopalkinnoksi – napakasta vastauksesta somehitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on Kardashianien sisaruksista toiseksi nuorin ja onnistunut heidän realityohjelmansa lisäksi luomaan itselleen uraa myös mallina. Nyt Kendall Jennerin rakkauselämä puhutti ihmisiä sosiaalisessa mediassa, mutta sille kaunotar laittoi nopeasti pisteen.

Kendall Jenner on yhdistetty viime aikoina koripallon pelaajiin ja erityisesti NBA-tähtiin, mikä sai ihmiset kirjoittamaan ilkeitä kommentteja Twitterissä. Eräs kommentoija vihjaili naisen olevan kiertopalkinto pelaajien keskuudessa ja sanoi, että ehkäpä nainen vain kiertää NBA-pelaajien kesken sylistä syliin.

Kendall Jenner vastasi kommenttiin osuvasti ja sai nopeasti kaikki puolelleen. ”Aivan kuin minulla ei olisi kaikki kontrolli sen suhteen mihin vaginani heitän”, Jenner iski takaisin. Naisen twiitti sai nopeasti yli puoli miljoonaa tykkäystä ja 80.000 jakoa Twitterissä. Naisen siskot luonnehtivat Kendall Jennerin letkautusta jopa vuoden twiitiksi.