Kerry Katona pelkää poikansa olevan transsukupuolinen: ”Olisin surun murtama”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Kerry Katona on neljän lapsen äiti. Heistä kolme on tyttöjä, 18-vuotias Molly, 17-vuotias Lilly Sue ja 13-vuotias Heidi. Perheen nuorin lapsi on 12-vuotias Max ja samalla Kerryn ainoa poika. Nainen on pohtinut lasten sukupuoleen liittyviä asioita.

Hänen mukaansa äskettäin teini-ikäisen tyttärensä sukupuolenkorjauksesta avoimesti kertonuy Sterephonicsin keulahahmo Kelly Jones on äärimmäisen rohkea. Kerry Katona sanoo, että jos hänellä olisi samanlainen tilanne, yrittäisi hän äitinä tukea lastaan kaikin mahdollisin keinoin. Hän ei omien sanojensa mukaan kestäisi, jos lapset eivät olisi onnellisia omassa kehossaan.

– Rehellisyyden nimissä olisin kuitenkin surun murtama, jos Max kertoisi haluavansa naiseksi. Tämä vain siksi, että hän on ainoa poikani. Seisoisin kuitenkin hänen rinnallaan, Kerry pohtii kolumnissaan New! -lehdessä.