Onko ikävä VR:n lihapullia? Nyt ne voi tilata kotiin Helsingissä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Junayhtiö VR kokeilee uutta palvelua, jossa ravintolavaunun suosikkiannokset kuljetetaan tilauksesta Helsingin kantakaupungin alueella. Annoksia on voinut tilata verkkokaupasta keskiviikosta alkaen. Yksittäisten annosten lisäksi valittavana on erilaisia perhepaketteja.

– Monella on ravintolavaunussa omat lempiannoksensa, ja olemmekin halunneet valita listalle juuri näitä tuttuja ja maukkaita suosikkeja. Ravintolavaunun kiistaton ykkösannos on lihapullat, joita myydään yhteensä 170.000 annosta vuodessa. Annoksen liha tulee kotimaisilta sopimustiloilta ja peruna Pohjanmaalta, joten lihapullia popsimalla tukee samalla kotimaista tuotantoa, kertoo ravintolavaunun tuotteista vastaava tuotepäällikkö Tapio ”Chef Tapsa” Kyllönen.

Yksi VR:n lihapulla-annos kustantaa 9 euroa. Tuotteet toimitetaan kylminä ja ne voi itse lämmittää mikrossa. Toimitusta kokeillaan ensi vaiheessa Helsingin kantakaupungissa.