Rita Ora säkenöi bikineissä – nauttii maaseudun rauhasta edelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Rita Ora aiheutti taannoin hämmennystä kehotettuaan fanejaan pysymään kodeissaan. Hän kuitenkin itse lähti viisihenkisen työryhmänsä kanssa nauttimaan maaseudun rauhasta vuokraamaansa taloon. Nyt nainen julkaisi maalla otetun kuvan, jossa hän poseeraa kameralle bikineissä.

Rita Ora on työstämässä tulevaa albumiaan talossa, jonka hän on vuokrannut 240 kilometrin päässä Lontoon asunnostaan. 29-vuotias artisti nauttii hiljaisista aamuista, jotka hän saa viettää bikineissään ulkona kauniisti paistavan auringon alla.

Rita Ora poseeraa Instagramiin julkaisemissaan kuvissa pienissä leopardikuvioisissa bikineissä. ”Istuin tänään aamulla puutarhassa saadakseni hieman d-vitamiinia”, poptähti kirjoittaa kuvatekstissään. Fanit olivat näyttävistä kuvista mielissään ja ne keräsivätkin nopeasti yli 600.000 tykkäystä.