Somemallit yläosattomissa – allasbileiden kuvat eivät jätä miehiä kylmiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

View this post on Instagram

Je te deteste parce que je t'aime 💛

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Tällä kertaa Charly Jordan on juhlistanut kesän lähestymistä poikkeuksellisen näyttävästi yhdessä ystävänsä kanssa. Kaunottaret suuntasivat nimittäin uima-altaalle hyvin niukoissa bikineissä, joista lähtivät lisäksi yläosat pois ainakin kuvausten ajaksi. Charlyn someseuraajat pääsevät siis ihastelemaan myös upeita bikinipeppuja.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.