Harrison Ford mokasi jälleen lentokoneellaan – aiheutti vakavan vaaratilanteen lentokentällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ilmailuharrastajanakin tunnettu Hollywood-tähti Harrison Ford on jälleen aiheuttanut välikohtauksen kalifornialaisella lentokentällä. Vaikka varsinaiselta vaaratilanteelta onnistuttiin välttymään, tutkii Yhdysvaltojen ilmailuhallinto FAA parhaillaan tapausta.

Harrison Ford oli ohjaamassa Aviat Hysky -pienkonetta Hawthorne Municipalin lentokentällä perjantaina. Näyttelijä ylitti koneellaan kiitoradan juuri kun toinen lentokone oli laskeutumassa sille. CNN-uutissivuston mukaan Ford pahoitteli tapahtunutta ja kertoo kuulleensa lennonjohdon ohjeet väärin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Harrison Ford on joutunut ongelmiin lentokoneharrastuksensa parissa. Vuonna 2015 hän loukkaantui tehtyään pakkolaskun golfkentälle. Vuonna 2017 näyttelijä aiheutti välikohtauksen lentämällä nousemassa olleen matkustajakoneen alapuolelta ja laskeutumalla vahingossa rullaustielle.