Oletko kyllästynyt kanaan ja riisiin? Kokeile näitä lisukkeita broilerin kanssa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat valittaneet sosiaalisessa mediassa, että ruokareseptit ja ideat alkavat olla loppu koronaviruskaranteenin aikana. Ateriat toistavat helposti samaa ja vanhaa kaavaa, jossa syödään spagettia ja lihapullia, nakkikeittoa tai kanaa ja riisiä.

Keräsimme idealistan lisukkeista, jotka sopivat kanaruokien kaveriksi silloin kun riisi tuntuu tulevan jo korvista ulos. Ruusukaali on aliarvostettu raaka-aine, jota on helppo valmistaa uunissa tai pannulla. Oletko koskaan kokeillut stratan valmistamista? Se on kevätsipulia, kaalia, vuohenjuustoa sekä kananmunia ja leipää kerroksittain yhdistelevä kiusaus.

Valmista salaattiin käärittyjä kasvisrullia, munakoisopizzaa, coleslawia, valkosipulista kesäkurpistaa, tankoparsaa, täytettyjä paprikoita, ruokaisaa persikka-halloum -salaattia, grillattua parsakaalia tai pestospagettia kanan kaveriksi. Idealista on loputon, jos Googleen kirjoittaa: Dinner salad tai ruokaisa salaatti.