Madonna auttaa lastaan opiskelussa – julkaisi videon kotikoulusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popin kuningattarella Madonnalla on kuusi lasta, joista vanhin on 23-vuotias Lourdes Leon ja nuorimmat ovat seitsemänvuotiaat tyttäret Stella ja Estere. Nyt Madonna julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hän pitää lapsilleen kotona koulua.

Madonna julkaisi videon, jossa nähdään miten hän seuraa vierestä kun Estere opiskelee perhosten avulla mitä metamorfoosi tarkoittaa. Taustalla nähdään opetuksen apuna oleva valkoinen taulu, johon on heijastettu päivän opetuksen aiheena oleva teksti. Lattialla nähdään myös Stella, joka tekee omia tehtäviään.

Koronapandemian alussa popin kuningatar Madonna ihmetytti fanejaan erikoisella videolla, jossa hän makasi kylpyammeessa ja kertoi, mikä viruksessa on hienoa. Naisen mielestä koronaviruksen hyvä puoli oli se, että se teki jokaisesta ihmisestä tasavertaisen.