Päättyikö Kristin Cavallarin avioliitto pettämiseen? Uskottomuushuhut leviävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Kristin Cavallari ja hänen amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelannut aviomiehensä Jay Cutler ilmoittivat äsken erostaan. Kyseessä ei ole erilleen muutto ja asumusero, vaan lopullinen suhteen päättyminen.

Nyt on spekuloitu syytä kymmenen vuoden suhteen päättymiselle ja sille, että kolmen lapsen perhe hajoaa. TMZ on saanut käsiinsä avioerodokumentit ja niissä lukee Jay Cutlerin harjoittaneen sopimatonta käyttäytymistä avioliitossa, mikä tekee suhteen jatkamisesta mahdotonta.

Pariskunnan avioliitto kesti seitsemän vuotta. Heillä on kolme lasta: seitsemänvuotias Camden, viisivuotias Jaxon ja neljävuotias Saylor. Perheestä on esitetty Very Cavallari -nimistä televisiosarjaa. Realityohjelma seuraa Kristin Cavallarin elämää perheenäitinä, bisnesnaisena ja ystävänä. Kristin Cavallari tunnetaan alun perin The Hills -sarjasta.