Lievitä stressiä puristelemalla nyyttejä – stressipallit vähentävät ahdistusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset elävät poikkeuksellisia aikoja ja se vaatii monelta myös poikkeuksellista sopeutumiskykyä. Rutiinien muuttuminen ja epävarmuuden lisääntyminen elämään saattavat aiheuttaa stressiä. Avuksi voi ottaa Stressticles-nimisen stressilelun.

Firebox

Kyseessä on miesten kivespusseja muistuttava väline, jonka avulla saa lievitettyä ahdistusta sekä pahaa oloa. Stressipallon tavoin toimiva nyyttirypäs on pehmeää ja joustavaa materiaalia, jonka rutisteleminen tuottaa mielihyvää. Niitä voi kutsua suomalaisittain esimerkiksi stressipalleiksi.

Lahjatavaraliike Fireboxin sivulla myynnissä oleva lelu kustantaa kahdeksan euroa ja ne ovat aitojen testikkeleiden kokoiset. Nyytit, pussit, säkit ja kruunun jalokivet. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja nyt ne poistavat jopa stressiä!

Firebox
Firebox