Alessandra Ambrosio alastomana uimassa – juhlisti maan päivää estottomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -tähtenä. Nyt hän on monien muiden tavoin viettänyt aikaa kotonaan. Ambrosio ei ole viettänyt koronakaranteenia neljän seinän sisällä, vaan hänet on nähty ajoittain myös liikkeellä. Sitäkin enemmän on nähty upeita poseerauksia arkistokuvissa.

Nyt Alessandra on juhlistanut 22. huhtikuuta vietettävää Kansainvälinen Äiti Maan päivää näyttävästi pulahtamalla uimaan alastomana. Kuva tempauksesta päätyi tietenkin sosiaaliseen mediaan, jossa supermallin paljas takapuoli nähdään veden pinnalla.

Brasilialainen Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon ja muotinäytösten catwalkeilla nähdään nykyään uusia kasvoja.