Lemmikkikana nauttii hipsutuksista – nukahtaa omistajan viereen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien videolla nähtyjen tapausten myötä on voitu huomata, että myös maatilan eläimet nauttivat ihmisten hellyyden osoituksista samaan tapaan kuin perinteisemmätkin lemmikkieläimet. Nyt videolla nähdään ilahduttava hetki, jossa kana saa hipsutuksia osakseen.

YouTube-videolla nähdään seitsemän viikon ikäinen kanan poikanen, joka makoilee väsyneenä omistajansa vieressä. Egg Nog -niminen nuori kana rentoutuu selvästi samalla kun nainen hieroo ja hipsuttaa sitä rintakehästä ja vatsasta.

Egg Nog ottaa rennosti selällään makoillen ja omistajan mukaan rakastaa sitä, että lintua hierotaan. Lyhyellä videolla nähdään miten linnun silmät alkavat vähitellen painua kiinni kun se nautiskelee saamastaan huomiosta ja kosketuksista.