Liikennekaaos moottoritielle levinneistä kasvosuojista – autoilijat pysähtyivät keräilemään niitä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Kasvomaskeista on tullut haluttua tavaraa eri puolilla maailmaa koronakriisin myötä. Nyt ne ovat jo aiheuttaneet liikennekaaoksen Kaliforniassa. Poliisit saivat taannoin hälytyksen lava-autosta, josta oli joko tahallaan tai vahingossa levitelty laatikoittain kasvomaskeja keskelle moottoritietä.

Autoilijat olivat Newsweek-lehden mukaan pysäyttäneet ajoneuvojaan kerätäkseen suuressa kysynnässä olevia kasvosuojia. Moottoritien liikenne seisahti maskeja asfaltilta noukkineiden ihmisten ansiosta.

Viranomaisten mukaan tielle päätyneitä kasvosuojia oli yli tuhat kappaletta. Poliisi ei pidättänyt ketään välikohtaukseen liittyen, mutta viranomaiset joutuivat muistuttamaan Facebookissa ettei autosta poistuminen moottoritiellä ole turvallista.

 

Hayward CHP received a call of a large quantity of medical masks on I-880 Southbound, south of Whipple Road. Multiple…

Publiée par CHP – Hayward sur Mercredi 29 avril 2020

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.