Strippiklubit uudistuvat koronakriisin myötä – hyvästit sylitansseille?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisi on vaikuttanut moniin eri aloihin, myös strippaamiseen ja strippiklubeihin. Parhaillaan pohditaan, kuinka strippiklubeilla menetellään niiden avatessa jälleen ovensa vieraille.

Strippiklubien omistajien ja henkilökuntien kerrotaan suunnittelevan uudenlaisia käytäntöjä ja varotoimenpiteitä. TMZ-sivuston mukaan yhdysvaltalaisilla klubeille suunnitellaan kasvosuojapakkoa niin asiakkaille kuin tanssijoillekin. Asiakkaiden ja henkilökunnan tulisi myös käyttää suojahanskoja.

Sylitanssit ja muu lähikontakti tullaan strippiklubien avaamisen jälkeen todennäköisesti kieltämään. Rajoituksia tullaan asettamaan myös klubien kapasiteetteihin ja tanssijoiden määrään. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tiedossa, minkälaisia määräyksiä uusia määräyksiä strippiklubeille tullaan antamaan viranomaistahojen toimesta.