Meikkitaiteilijan kuva hämmästyttää: ”Ennen ja jälkeen karanteenin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronavirus on pakottanut miljoonat ihmiset pysyttelemään kotonaan. Kotona oleskeleminen on saanut osan ihmisistä panostamaan ulkonäköönsä ja hyvinvointiinsa aivan uudella tavalla kun taas osa ihmisistä on lohduttanut itseään epäterveellisen ruoan ja alkoholin avulla.

Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään meikkitaiteilijan tekemä upea meikkityyli, jossa nainen on jättänyt puolet kasvoistaan meikkaamatta ja puolet hiuksistaan muotoilematta. Molly Bee -niminen 28-vuotias maskeeraaja on osannut loihtia meikin niin tarkasti, että kuvaa voisi luulla jälkikäsittelyn avulla toteutetuksi.

Molly Bee kuvailee meikitöntä puoltaan tyyliksi sosiaalisen eristäytymisen aikaan. Meikattu puoli kuvastaa puolestaan sitä miltä nainen tulee mielestään näyttämään eristäytymisjakson jälkeen. Ilmeisesti hän näyttää lukeutuvan niihin, jotka ovat rennosti kotonaan ilman meikkiä nyt, mutta samalla haaveilevat jo ajasta, jolloin saa taas mennä tapaamaan muita ihmisiä.