Valvontakamera ikuisti hurjan hetken – jalankulkija väisti täpärästi kohti lentäneen auton

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liikenneonnettomuuksissa hengenlähdöltä säästyminen on usein kiinni vain sekunneista. Tuoreella viraalivideolla todistetaan vaarallista tilannetta, joka oli lähellä koitua jalankulkijan kohtaloksi.

Valvontakameran Mirror-lehden mukaan Dagenhamissa ikuistamalla videolla nähdään mies, joka on kävelemässä kaikessa rauhassa jalkakäytävällä ostoskassien kanssa. Hänen takanaan ajava Audi yrittää ohittaa kuorma-autoa mutta törmääkin sen takaosaan. Auto lähtee pyörimään törmäyksen seurauksena villisti ilmassa.

Jalankulkija sattuu kääntymään taakseen oikealla hetkellä nähdäkseen vaaratilanteen. Hän ehtii juoksemaan täpärästi pakoon ilmassa häntä kohti lentäneen Audin alta, välttyen sairaalareissulta tai jopa kuolemalta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.