Poliisi paljasti kannabiskasvattamon Salossa – vanhassa navetassa tuotettiin 147 kilon sato

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisilaitos on vanginnut kolme henkilöä liittyen Salossa harjoitettuun ammattimaiseen kannabiskasvattoon. Kasvatustila oli rakennettu vanhaan navettaan. Kannabiksesta saatu rikoshyöty on huomattava.

Kolmen vangittuna olevan henkilön lisäksi poliisi epäilee kolmea muuta henkilöä osallisuudesta. Esitutkinnan perusteella Salossa on kasvatettu kannabista vuodesta 2013 lähtien ammattimaisesti siten, että vuosien vuoteen 2020 mennessä paikalla on tuotettu noin 147 kiloa kannabiksen kukintoa. Kukinto on myyty eteenpäin.

Rikoksesta epäiltyjen omaisuuteen on käytetty turvaamistoimia. Laajaa kannabiksen kasvattamista on tutkittu koko alkuvuoden ajan. Esitutkinta saadaan valmiiksi tällä viikolla ja asia siirtyy syyteharkintaan.