Marika Fingerroos aloitti kesäkauden näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Näin myös koronakaranteenin aikana.

Nyt Marika Fingerroos on poseerannut bikineissä tuoreessa sosiaalisen median kuvassaan, sillä hän pääsi nyt ensimmäistä kertaa nauttimaan keväisestä auringonpaisteesta bikineissä. Samalla Marika tiedustelee seuraajiltaan niin sanotusta feikkikulttuurista ja filttereiden käytöstä kuvissa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.