Tästä ei äitienpäivälahja parane – Tauski vie kukan kotiovelle ja laulaa hittinsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turkulainen kukkakauppa Kukkafiori on ottanut äitienpäivän verkkokauppatilauksiin mukaan spesiaalilähetyksen. Kukkakaupasta voi nyt tilata suomalaisen iskelmätaivaan supertähti Tauno ”Tauski” Peltosen esiintymään äidin tai mummon ovelle ruukkuhortensian kera.

– Tauski toimittaa äidillesi tai isoäidillesi kukan ja laulaa sinä vain tai äideistä parhain turvaetäisyydeltä. Varmista, että saaja on paikalla sunnuntaina. Näitä vain rajattu määrä, kukkakaupan verkkosivulla kerrotaan.

Tauski-lähetys maksaa 99 euroa. Äitienpäivän Tauski-serenadista on odotettavissa jättihitti. Tauski on esiintynyt aktiivisesti 80-luvulta lähtien ja lukeutuu suomalaisten tunnetuimpien iskelmähittien esittäjiin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Sinä vain lisäksi Haavemaa ja Niin minä sinulle kuulun.

Kukkafiori