Axl Rose ajautui rajuun someriitaan Yhdysvaltojen valtiovarainministerin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa nähdään toisinaan rajuksi äityviä riitoja yllättävienkin tahojen välillä. Nyt otsikoihin on noussut Guns N’ Roses -rokkari Axl Rosen ja Yhdysvaltojen valtiovaranministeri Steve Mnuchinin välinen Twitter-taistelu.

On epäselvää, mistä riita sai varsinaisesti alkunsa. Rosen hermoja kiristi mitä ilmeisimmin Mnunichin kommentti, jossa hän kertoi olevan liian aikaista kertoa koska kansainvälistä matkailua voidaan jatkaa ja kertoi nyt olevan upea aika matkailla mielummin Yhdysvaltojen sisällä.

– Nyt se on virallista! Mitä ikinä kukaan onkaan aikaisemmin ajatellut Steve Mnuchinista, hän on virallisesti k*sipää, Axl Rose twiittasi.

– Mitä sinä olet tehnyt maallemme viime aikoina, vastasi Mnunich rokkarille.

Mnunich lisäsi sittemmin poistamaansa viestiin Afrikan Liberian lipun jota hän oli ilmeisesti erehtynyt luulemaan Yhdysvaltojen lipuksi. Axl Rose näpäytti valtiovarainministeriä myöhemmin mokasta, vitsaillen Mnunichin haluavan ilmeisesti matkia Liberian taloudellista mallia. Rokkari myös ilmoitti, ettei hän ainakaan ole vastuussa 70 tuhannen ihmisen kuolemasta.