Jen Selter ei jätä miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Miljoonien miesten päiväuni poseeraa tällä kertaa sosiaalisessa mediassa videolla, jossa hänet nähdään jumppaamassa hyvin tiukoissa trikoissa. Niissä miljoonien ihmisten seuraama fitness-takapuoli pääsee hyvin oikeuksiinsa ja seuraajat saivat varmasti toivomaansa sisältöä.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.