Leigh-Anne Pinnock nousi altaasta – kuva kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtyeen kaunottarista erityisesti Leigh-Anne Pinnock on tehnyt viime vuosina näyttävää julkista uraa ja viihdyttänyt aktiivisesti myös sosiaalisen median seuraajiaan.

View this post on Instagram

I can't believe it's been 1 year of @inaseashell 😍 I created this brand with one of my closest friends @gabriellenikita and I swear I couldn't be more prouder. We had so many set backs, overcame so many obstacles and the most amount of ups and downs. But we never gave up, we kept going and ended up creating a bikini brand that not only gives you a bikini for life, but a message of empowerment 😍 I always believed that if you want something in life you just have to go for it and that's what we did! So much has happened in a year and I can't wait to see what the future holds for @inaseashell thank you to everyone who has supported our brand, it means the world and we cannot wait for you to see our new designs! Watch this space 😍❤️

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Nyt tyttöbändin kaunotar on julkaissut koronakriisin tiimellyksessä sosiaalisessa mediassa itsestään videon, jossa hän on nousemassa uima-altaasta upeissa keltaisissa bikineissä. Samalla hänen täydellisyyttä hipova bikinivartalonsa pääsee parhaalla mahdollisella tavalla oikeuksiinsa. Kaiken lisäksi samalla videolla hänen yllään nähdään useita bikineitä.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.