Paris Hilton yläosattomissa ulkona – näinkin auringosta voi nauttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on onnistunut vuodesta toiseen pitämään oman näyttävän tyylinsä. Tällä kerralla hän poseerasi Juicy-vaatemerkille kuvissa, jotka saavat monien leuat loksahtamaan ihmetyksestä auki. Aivan viime aikoina Hilton on taas kunnostautunut sosiaalisessa mediassa pitkän tauon jälkeen.

Nyt Paris Hilton on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän poseeraa jostain syystä yläosattomissa ulkosalla. Siinä hänet on ikuistettu Beverly Hillssissä, mutta tarina ei kerro miksi Hilton poseerasi nimenomaan yläosattomissa.

Paris Hilton on jo aiemmin paljastanut esittäneensä tarkoituksella bimbon roolia Simple Life -realitysarjassaan. YouTubessa taannoin julkaistussa dokumentissa Hilton halusi esitellä todellisen itsensä bisnesnaisena ja esiintyjänä. Perijätär onkin rakentanut ympärilleen itse todellisen imperiumin, joten pelkästään perintärahan perässä hänen ei tarvitse olla.