Tom Cruise, NASA ja Elon Musk yhteistyöhön – elokuvaa aiotaan kuvata avaruudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Cruise tunnetaan näyttelijälle joka ei kaihda riskien ottamista elokuvissaan. Näyttelijä on esimerkiksi tehnyt itse vaarallisia stunttinsa Mission: Impossible -elokuvissa.

Nyt Cruisen on paljastettu suunnittelevan tähän mennessä suuruudenhulluinta projektiaan. Hänen tavoitteenaan on kuvata tulevaa elokuvaa avaruudessa. Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä tähden kanssa.

– Työskentelemme Tom Cruisen kanssa kuvataksemme elokuvaa avaruusasemalla. Tarvitsemme populaarikulttuuria joka inspiroi insinöörien ja tutkijoiden uutta sukupolvea tekemään NASAn kunnianhimoisista suunnitelmista todellisuutta, avaruushallinnon johtaja Jim Bridenstine twiittasi.

Cruisen paljastettiin jo aikaisemmin aloittaneen yhteistyön SpaceX-yhtiön Elon Muskin kanssa elokuvan tiimoilta. Tulevasta projektista ei tiedetä tässä vaiheessa juuri muuta, mutta Deadline-sivuston mukaan elokuva ei tule olemaan Mission: Impossible -sarjan osa.