Facebook vaatii koiralta ajokorttia: ”Täytyy opettaa se ajamaan”

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebook-profiilin luominen lemmikille voi johtaa yllättäviin ongelmiin. Yhteisöpalvelu on nimittäin vaatinut erästä Yhdysvaltojen Seattlessa asuvalta naiselta hänen koiran ajokorttia.

Emily Doucet loi vuonna 2010 profiilin koiralleen Maxille. Taannoin nainen yritti kirjautua profiiliin muokatakseen sen nimeä mutta ei muistanut salasanaa ja joutui lukituksi ulos. Facebook ilmoitti, että ainoa tapa päästä käsiksi profiiliin olisi lähettää kopio koiran henkilö- tai ajokortista.

– Täytyy opettaa se ajamaan, Doucet vitsaili Twitterissä.

Facebookin edustaja kertoi Buzzfeed-sivustolle ettei yhteisöpalvelu salli profiilien luomista lemmikeille. Mikäli lemmikkiä haluaa edustaa Facebookissa, täytyy sille perustaa samanlainen sivu kuin esimerkiksi bräneille, yrityksille ja artisteille.