Jessie J sekoittaa pakkaa – lähetti herkän onnitteluviestin ex-poikaystävälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Jessie J ja näyttelijä Channing Tatum erosivat hetki sitten. Pariskunnan suhde kesti kokonaisuudessaan noin pari vuotta, mutta tänä aikana pariskunta erosi ja palasi uudelleen yhteen useamman kerran.

Jessie J:n ja Channing Tatumin tuoreesta erosta ei ole kulunut kuin pari viikkoa, mutta jo nyt 32-vuotias poptähti on sekoittanut jälleen pakkaa hämmentävällä viestillään. Nainen julkaisi hänen Instagram-tarinassaan 40 vuotta täyttävälle Tatumille viestin, joka suorastaan pursusi ylistäviä sanoja ja rakkautta näyttelijää kohtaan.

Jessie J toivotti entiselle poikaystävälleen hyvää syntymäpäivää. ”Hyvää syntymäpäivää tälle ainutlaatuiselle miehelle. Olet todella erityinen. Olen niin kiitollinen siitä, että sinä synnyit ja vielä kiitollisempi siitä, että sain tavata sinut”, nainen kirjoitti kuvatekstissään. Hän myös toivoi, että mies tulee aina elämään parasta mahdollista elämäänsä, mikä näytti saavan monet miettimään, että haluaisiko nainen jälleen kuulua miehen elämään.