Kamelinvarvas loksauttaa leuat – tämä kurvitar ei sitä häpeile

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silikonihottis Mary Magdalene on nainen, joka omistaa virallisesti maailman pulleimmat huulet – nimittäin häpyhuulet. Kauneusleikkauksiin ja silikonitäytteisiin hurahtanut nainen on meksikolaiskanadalainen aikuisviihdetähti. Hän rakastaa maailmassa eniten omaa muokattua ulkonäköään.

– Olen mielummin täynnä muovia kuin paskaa, nainen napauttaa esittelytekstissään Instagramissa.

Mary Magdalene on ottanut kulmien kohotuksen, huulitäytteet, poskitäytteet, rasvansiirtoa huuliin ja poskiin, kolme nenäleikkausta, kahdet kuoret hampaisiin, lukuisia rasvaimuja, kolme rintojensuurennusleikkausta, kolme brasilialaista pepunkohotusta ja takapuoli-implantit, Dazed-lehti listaa. Kaikista kunnia-arvoisin meriitti lienee kuitenkin se, että hänellä on omien sanojensa mukaan maailman pullein vagina.

Mary Magdalene on tehnyt muovisesta ulkonäöstään brändin ja hän myöntää olevansa koukussa kauneusleikkauksiin. Hän kertoo kiihottuvansa omasta peilikuvastaan, ja on ylpeä uskaltaessaan olla juuri sellainen kuin haluaa. Hänen mukaansa muovinen ulkonäkö ei tarkoita, että myös sydän olisi muovia.